Overstap naar flexibele reiskostenvergoeding

Het veelvuldiger thuiswerken heeft effect op het reisgedrag van werknemer en daarmee de vergoeding daarvan. De vaste reiskosten vergoeding is in veel gevallen nu niet meer zo passend. Het vervangen van de vaste vergoeding voor het vergoeden van daadwerkelijk gemaakte reiskosten biedt flexibiliteit voor de werknemer en vaak een verlaging van kosten voor werkgever.

Ruim 200.000 reizigers

Inmiddels maken al meer dan 200.000 werknemers en 200 bedrijven gebruik van Reisbalans.

Ervaring en expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring in de markt zijn wij uw mobiliteitspartner.

Tevreden klanten

Wij voegen waarde toe en blijven toetsen waar we het verschil kunnen maken.

Hoe werkt het?

Uw medewerkers registreren al hun woonwerk en zakelijke ritten eenvoudig in de Reisbalans app. De medewerker maakt eenmalig zijn standaard rit aan en of laat deze aanmaken door de GPS-functionaliteit. Vervolgens voert de medewerker deze rit op voor de dagen dat hij op kantoor heeft gewerkt. Rittenregistratie is te combineren met Thuiswerkvergoeding voor de dagen dat er wordt thuisgewerkt.

Als werkgever stelt u zelf de kilometer vergoeding in voor woonwerk en zakelijke ritten. Tevens kunt u hierbij differentiëren in vergoedingen voor fiets of auto en zo duurzaam en vitaal reisgedrag stimuleren onder uw medewerkers. De gehele rittenregistratie is aangesloten op uw HR en salarisadministratie systeem waardoor vergoeding automatisch verloopt.

Voordelen

  • Flexibiliteit voor uw medewerkers
  • Lagere reiskosten
  • Geen zorgen over behalen 128-dagen eis behorende bij vaste reiskostenvergoeding

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Al uw zakelijke mobiliteit in één keer geregeld. Vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een (digitale) afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.