Thuiswerken nog makkelijker vergoed aan medewerkers

De manier waarop mensen reizen en werken verandert de laatste jaren snel. Hybride werken wordt voor steeds meer bedrijven de norm, en medewerkers krijgen meer vrijheid om te bepalen waar en wanneer ze werken. Thuiswerken kan medewerkers veel rust geven, maar het kost ze ook meer geld. Daarom dat veel werkgevers een thuiswerkvergoeding aanbieden. In de Reisbalans omgeving kunnen medewerkers hun thuiswerkdagen moeiteloos declareren en behouden ze het overzicht over al hun reiskosten- en thuiswerkvergoedingen.

Meteen goed geregeld in de administratie

De werkgever kan zelf bepalen hoeveel thuiswerkvergoeding hij of zij wil uitkeren. De registratie van de thuiswerkvergoeding is vanuit de app en portal gelijk gekoppeld aan de HR- en salarisadministratie. De administratie en uitkering van de thuiswerkvergoeding verloopt daardoor automatisch. De aanvraag van de werknemer wordt automatisch gecontroleerd, zo is het niet mogelijk op één dag zowel een reiskosten- als een thuiswerkvergoeding te ontvangen.

“Wat Reisbalans heel mooi heeft, is dat ze eenvoudig hun ritten of hun thuiswerkdagen kunnen registreren. Dat doen ze via de app of via de portal. Werkt super eenvoudig.”

Simone Eeken, ANWB

Gemakkelijk thuiswerken

Medewerkers declareren met één druk op de knop hun thuiswerkvergoeding in onze app of portal.

Tevreden medewerkers

Vergoedingen zijn snel geregeld en kunnen met terugwerkende kracht worden ingediend.

Slimme administratie

Geregistreerde vergoedingen worden automatisch verwerkt in de HR- en salarisadministratie.

Meer weten over thuiswerkvergoedingen via Reisbalans?

Al uw zakelijke mobiliteit in één keer geregeld. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.